Overnatting

På Jørpeland og området rundt er det flere gode overnattingsmuligheter! Under finner du linker til noen av de ulike mulighetene. 

Verkshotellet

Verkshotellet er et historisk hotell som ligger rett over gata for Villa Rosehagen. Vi har mange hyggelige gjester fra hotellet som tar turen til oss for å nyte en god lunsj eller en bedre middag om kvelden. Nytt for sommeren 2021 er frokostserveringen hos oss som et godt alternativ også for hotellets gjester. 

Lilland Bryggerihotell

En liten kjøretur fra Villa Rosehagen, på Tau, ligger Lilland Bryggerihotell. Et fint sted å overnatte. Det går buss fra Jørpelandsvågen til Tau, eventuelt om man har egen bil er det gratis parkering nært hotellet. Se hotellets egne hjemmesider for mer informasjon.

Bobilparkering og gjestehavn

På Jørpeland er det flere muligheter for bobilparkering. Bare 2 min. gange fra Villa Rosehagen ligger en av de mest sentrale parkeringene med tanke på handel og restauranter. Fra Jørpelandsvågen er det nydelig utsikt og flere turmuligheter opp i Jørpelandsheia. I Jørpelandsvågen har vi også en fin gjestehavn for båtturister. For mer informasjon om bobilparkering og gjestehavn, klikk på linken til Ryfylkebyen sine hjemmesider og skroll litt nedover siden.

Camp773

Camp773 Furuneset er et speidertun ved Liarvatnet på Jørpeland. Korte turer, lange turer eller bare samling rundt leirbålet. Her er det plass nok til 1000 eller 4 som trenger et godt utgangspunkt og overnattingsplass i telt eller hytte. Et godt utgangspunkt om målet er Preikestolen eller Heiahorn på 773 moh. Her finner du tilrettelagte turstier og aktiviteter til vanns, til skogs, på leirplassen og til fjells.