Bedrifter

Møterom og god mat!

For bedrifter og organisasjoner

I Villaen er det gode møte-lokaler. Vi har bred erfaring med kunde-kvelder, sommerfester, og kursdager. To minutters gange fra restauranten ligger nydelige Jørpelandsholmen med turvei, freesbegolf-bane, treskulpturer og Solspeilet. Vi formidler gjerne villaens historie som knytter seg til Stålverket og industrien som formet Jørpeland til by.

Under finner du et pris-tilbud på møtepakke. Ta kontakt om du har ønsker utover dette. Vi skreddersyr opplegget til din bedrift! 

Oversikt over våre lokaler

Gamla Galleriet
40 personer / 30 personer
småbord/langbord

Stuene
60 personer
småbord

Kontoret
18 personer
langbord

Koserommet
20 personer
langbord

Sommerfester i Hagen!

Vi arrangerer gjerne SOMMERFEST på våre flotte parsellterrasser i den historiske Rosehagen med utsikt utover fjorden og Jørpelandsvågen. Tenk så hyggelig å samle kollega-gjengen til en sosial kveld med gode smaksopplevelser i flotte omgivelser!

Vi tar imot små og store grupper!

Kapasitet på terrassen er ca 120 personer, men kan utvides med ekstra telt. Vi kan fikse båtskyss eller buss, underholdning, DJ, trubadur eller konsert. Vi møter gjerne gjestene på kaien ved ankomst og kan også fortelle litt om historien til Villa Rosehagen om ønskelig.

Vi serverer gjerne grill-buffet med god drikke til. Velkomst-drinken kan være klar ved ankomst, sammen med en smakfull forrett som kan spises mens man mingler sammen med de andre. Vi skreddersyr det opplegget dere ønsker, så ta gjerne kontakt så kan vi planlegge ut i fra det dere ser for dere av mat, drikke, underholdning osv. Vi har alle rettigheter.

Vi ser frem til lange lyse kvelder på terrassene og i hagen, med hyggelige mennesker og gode opplevelser.

Velkommen til å ta kontakt for å booke din Sommerfest i Hagen vår!