en-Julekos i Villaen

03/12/2021

Julekos

Vi er godt i gang med juleforberedelsene i Villa Rosehagen og kjenner på glede og takknemlighet over muligheten til nok et år invitere så mange fine gjester inn i Villaens hyggelige og julepynta stuer. Det fyres i peisen, det bakes på kjøkkenet og julestemningen sniker seg innpå oss.

Fra 19. november har vi nydelig julemat på a la carte-menyen, med alle de gode smakene som hører denne tiden til. Lutefisken er vi viden kjent for, og den er vi allerede i gang med. Skulle noen ønske noe annet enn julemat er det et godt utvalg av både varme og kalde retter som skulle passe på for enhver. Hjemmebakte julekaker og god drikke (vi har alle rettigheter) hører også med. 

Klikk på en av knappene under for å komme til julemenyen, eller for å komme i kontakt med oss.

Gavepakker

Vi har mange gode, lokale produkter fra Ryfylke, samt et godt utvalg egenproduserte produkter. Vi pakker gjerne gavepakkene klar for deg, og kan også legge ved Gavekort til ønsket sum. Dette er flotte firmagaver, vertinnegaver og vennegaver.

Julemarked 27.november

Endelig skal Jørpeland få sitt helt egne julemarked! 27. november er vi klar i teltet i Jørpelandsvågen med masse fine produkter sammen med flere andre lokale bedrifter. Sett av datoen, vi gleder oss! 

Opplevelser i Juletrebyen

Jørpeland forvandles til Juletrebyen i førjulstiden, og dette året har byen vår enda mer å by på! Flere butikker har laget til fantastiske julebutikker med kjekke varer og flotte utstillinger. Vi anbefaler en tur innom Lysefjorden Sjokolade sin nyåpnede Julebutikk i den gamle Kraftstasjonen 5 minutters gange fra Villa Rosehagen. Hageland har laget en juleutstilling av den helt sjeldne sorten i sin butikk, og julemarkedet i teltet den 27. november kommer til å bli fullt av julestemning og julekos.

Velkommen til julehandel, julemat og julekos i Juletrebyen Jørpeland!