Arrangement

Vi pynter de hyggelige stuene til jul, fyrer i peisen og serverer nydelig Lutefisk og Julemat slik seg hør og bør.

På menyen er alle julens tradisjonelle og gode smaker. Lutefisksesongen er i gang allerede fra 22. oktober. Julematen serveres fra 19. november. Vi setter gjerne opp både to- og tre-retters, alt etter ønske, og serverer nydelig drikke til maten. Vi har alle rettigheter og et godt utvalg av alkoholfri drikke.

Prisene varierer litt midtuke/ helg, og dagtid/ helg, ta gjerne kontakt for meny og bordreservasjon. Vi dekker opp til både små og store grupper. Ønsker du et eget opplegg for bedriften, ta gjerne kontakt så skreddersyr vi en kveld for dere!

Verkshotellet ligger rett over gata og har fine overnattingsmuligheter. Dersom dere ønsker overnatting i tilknytning til en kveld hos oss kan vi booke inn for dere og gi dere en fin pris.

Gavekort på julebord til ansatte? Noen bedrifter ønsker dette året å gi sine ansatte gavekort på julebord som kan benyttes når man selv ønsker det. Vi har både gavekort og et lite skafferi med et godt utvalg lokal mat og fint håndtverk. Vi setter gjerne sammen en gavepakke til dine ansatte. Kontakt oss, så ordner vi det du ønsker!