Arrangement

7nuts turen

Jørpeland rundt.

7 nuts turen er en topptur som går på fjellene rundt Jørpeland. Historien til løpet startet i 2002 da noen fjellglade pendlere satt på hurtigbåten og studerte toppene rundt Jørpeland. Planene ble lagt og en trase ble planlagt. Stiene er blitt lagt om og forbedret gjennom årene. Turen har vært avviklet i månedsskiftet april mai og deltakelsen har vært fra 2! til over 150. Grunnet covid-19 vil løypa ikke bare være tilgjengelig en bestemt dato, men stå klar til turglade mennesker helt fra 10. april til høsten -21. 


Turen er på 23 kilometer + og du må forsere 1 400 høydemeter når du bestiger de 7 fjellene. Hver for seg er ikke fjellene de store utfordringene, men til sammen blir det en god utfordring. På alle fjellene får du flott utsikt ned mot Jørpeland, ut fjorden mot Stavanger og innover Jørpelandsheiene. Startpunkt på turen er ved Jørpeland ungdomsskole, målgang er i Villa Rosehagen i Vågen.  I Villa Rosehagen kan du kjøpe diplom for gjennomført løp (pengene går til 7nuts-turen), samt fylle opp glykogenlagrene etter en strabasiøs innsats! 

Afternoon Rose-Tea

Endelig har vi gleden av å invitere alle fine damer til en hyggelig Afternoon Rose-Tea i den flotte Villaen vår! Vi har utviklet vårt helt egne konsept med Smørgåstårta, Scones, Petit Fours, nytrukket Te og Bobler, for de som ønsker det. Det ble fullt begge lørdagene vi satte opp i mars nærmest før vi publiserte arrangementet. MEN vi kommer selvfølgelig til å gjøre dette flere ganger, så følg med! Det kommer flere muligheter:)