Arrangement

Salgsutstilling 

18-20. juni

Denne utstillingen har tidligere år funnet sted i en hyggelig hage på Tungland. Dette året er vi så heldige og får huse kunstarbeidet til fire flotte damer i Villa Rosehagen.

Åpningstidene for salgsutstillingen er:
Fredag 18. juni fra kl. 17.00
Lørdag 19.juni fra kl. 11.00

Søndag 20. juni fra kl. 12.00

Velkommen innom i løpet av helga!

Villa Rosehagen holder selvfølgelig dørene åpne for alle som vil nyte en matbit før eller etter en runde i utstillingen. 

Kunstutstilling

Stålverket i malerier og tegninger hele Juli

I hele juli stiller vi ut akvarell malerier og tegninger av Karin Christensen, med hovedfokus på motiver fra Stålverket.
Karin kommer opprinnelig fra Jørpeland og hun har fremdeles sterk tilknytning til bygda gjennom familie og venner. Hun er nå bodsatt i England hvor hun har sitt studio og arbeider som kunstner på heltid. 

7nuts turen

Jørpeland rundt hele sommeren

7 nuts turen er en topptur som går på fjellene rundt Jørpeland. Historien til løpet startet i 2002 da noen fjellglade pendlere satt på hurtigbåten og studerte toppene rundt Jørpeland. Planene ble lagt og en trase ble planlagt. Stiene er blitt lagt om og forbedret gjennom årene. Turen har vært avviklet i månedsskiftet april mai og deltakelsen har vært fra 2! til over 150. Grunnet covid-19 vil løypa ikke bare være tilgjengelig en bestemt dato, men stå klar til turglade mennesker helt fra 10. april til høsten -21. 


Turen er på 23 kilometer + og du må forsere 1 400 høydemeter når du bestiger de 7 fjellene. Hver for seg er ikke fjellene de store utfordringene, men til sammen blir det en god utfordring. På alle fjellene får du flott utsikt ned mot Jørpeland, ut fjorden mot Stavanger og innover Jørpelandsheiene. Startpunkt på turen er ved Jørpeland ungdomsskole, målgang er i Villa Rosehagen i Vågen.  I Villa Rosehagen kan du kjøpe diplom for gjennomført løp (pengene går til 7nuts-turen), samt fylle opp glykogenlagrene etter en strabasiøs innsats! 

Afternoon Rose-Tea

Endelig har vi gleden av å invitere alle fine damer til en hyggelig Afternoon Rose-Tea i den flotte Villaen vår! Vi har utviklet vårt helt egne konsept med Smørgåstårta, Scones, Petit Fours, nytrukket Te og Bobler, for de som ønsker det. Det ble fullt begge lørdagene vi satte opp i mars nærmest før vi publiserte arrangementet. MEN vi kommer selvfølgelig til å gjøre dette flere ganger, så følg med! Det kommer flere muligheter:)